Sasja Hof Energiewerk
Voor mens en dier in verbinding

Over mij, Sasja Elsenora

Sinds jonge leeftijd heb ik een sterke gevoeligheid voor de energie van anderen en de omgeving en veel levensvragen, behoefte aan zingeving en betekenis gehad. Lange tijd kon ik hiermee niet goed uit de voeten en leidde ik het leven vanuit bepaalde overtuigingen, programmeringen en een bepaald wereldbeeld. Zo heb ik veel boeiende en spannende dingen meegemaakt, maar uiteindelijk kon en wilde ik hiermee niet verder in mijn leven. Eigenlijk omdat het in essentie niet helemaal bij me paste.

Op het moment dat ik rond mijn 30e in een persoonlijke crisis kwam, zag ik de noodzaak om mezelf beter of anders te leren kennen, dingen achter me te laten, mezelf te helen en op een andere manier in het leven te gaan staan. Op de weg naar meer energie en balans ben ik met een aantal methoden in aanraking gekomen, zoals mindfulness, systemisch werk, hypnotherapie,  aura- en chakrahealing, homeopathie, coaching en systemisch werk met paarden, kristalhealing en aurareading. Gemeenschappelijk hierin is dat die er allemaal op hun eigen manier aan kunnen bijdragen oude pijn te helen, patronen los te laten, meer inzicht en bewustzijn te krijgen, jezelf meer te accepteren met alles wat er is, kortom meer leren over jezelf en meer worden wie je eigenlijk bent. 

In een aantal van de technieken ben ik me actief gaan verdiepen omdat het op mijn pad kwam. Hiervan heeft het energiewerk langzaam maar zeker mijn hart gestolen, als zachte afgestemde manier om je meer in het hier en nu te brengen en los te laten wat niet van jou is. Vaak direct ontspannend, soms ook eerst confronterend. Een stukje bewustwording dat kan plaatsvinden voor je weer in een rustiger vaarwater komt.   

Wat het me heeft opgeleverd is een helderder blik, een rustiger binnenwereld, een prettiger wereldbeeld en inzicht in verschillende lagen en gezichtspunten van de dagelijkse en diepere realiteit. Verder is er nu meer verbinding met mezelf en anderen, meer contact met mijn intuïtie, een gevoel van de verbondenheid van alles en inzicht in de redenen waarom dingen op je pad kunnen komen.   

Vanuit het opleidings- en bewustwordingstraject dat ik zelf heb gevolgd, is langzaam maar zeker de mogelijkheid om hiermee ook anderen te ondersteunen ontstaan. Op een manier zoals ik vaak  zelf ondersteund ben en zoals ik zelf ondersteund zou willen worden: helder, respectvol, integer, zorgvuldig, betrouwbaar en open, vanuit het hart. Na een periode van loslaten, gronden, in het hier en nu zijn en tijd en ruimte nemen, is daar deze praktijk uit voortgekomen.

Voor dit werk haal ik mijn inspiratie uit mens, dier, groei, acceptatie en natuur. Graag laat ik mee ook door jou inspireren door je te ontmoeten voor een behandeling! 

Wil jij ook eens een energetische behandeling ontvangen voor jou en/of je dier of meer inzicht in je eigen levensverhaal? Neem dan contact op voor een afspraak! 

 

 

 

 

 

  Foto: Jasper Hof

Kaart
Opbellen
E-mail
Info