Sasja Hof Energiewerk
Voor mens en dier in verbinding

Behandelingen

Energetische begeleiding

Tijdens een of meerdere sessies begeleid ik je om energetisch beter in balans te komen. Dit kan bijdragen aan een groter emotioneel, mentaal en/of fysiek welzijn. Dit heeft te maken met het feit dat gedurende het leven allerlei dingen gebeuren, waarbij het ervaren van bepaalde gebeurtenissen kan zorgen voor blokkades in de stroom van je levensenergie. Dit is te vergelijken met stenen en steentjes in een stromende rivier. Soms kan het gevoel ontstaan niet meer goed verder te kunnen, steeds hetzelfde te ervaren of tegen iets op te lopen. Vaak komen mensen dan voor een healing of reading om hun energie beter te laten doorstromen of meer zicht te krijgen op waar ze tegenaan lopen.

Verder zijn er tal van oefeningen die we kunnen doen om je bewustzijn over je patronen en hiermee je positieve invloed op jouw eigen leven te vergroten. Je kunt bijvoorbeeld leren jezelf energetisch te beschermen, met je aandacht naar je hart, basis en lichaam te gaan en onderscheid te maken tussen jezelf en de ander. Afhankelijk van je vraag of situatie kunnen we een oefening of meditatie uitkiezen om tijdens de sessie te doen of mee naar huis te nemen.

Mijn sessies kenmerken zich door eigen regie, verantwoordelijkheid en energie, oog voor jouw hartsenergie en je verhaal, aandacht voor je basis en gronding, van stagnatie naar stroom en bewustwording.

Aurahealing

Tijdens een aurahealing stem ik me op je af met behulp van je naam. Met mijn handen, intuïtie en de aanwezige energie, breng ik je energieveld  meer in balans. Wat ik daarbij kan tegenkomen zijn bijvoorbeeld oude patronen, vastzittende of ingeslikte emoties, energie van anderen of belemmerende (oude) overtuigingen. Een healing is bedoeld om hierin los te maken en af te voeren wat op dat moment niet meer nodig is of tegen in plaats van voor je werkt. Zo wordt je energieveld schoner; weer meer van jou, kom je in het hier en nu en kun je meer zijn wie je in essentie bent. Lees verder


 

 

 

Aurareading

Ook voor een reading stem ik me op je af. Tijdens deze sessie wordt voor mij zichtbaar wat jouw energie vandaag wil vertellen. Dit vertaal ik naar jou in woorden. Verschillende lagen (auralagen) en onderdelen (bijvoorbeeld de chakra's) van het energiesysteem kunnen hierbij aan de orde komen. Hierin kunnen thema's als veiligheid, emoties, doelen stellen, verbinding, communicatie, visie en levensinformatie van jou naar voren komen, dat wil zeggen hoe jij in je leven met dit thema omgaat en hoe dit in je leven speelt.

Lees verder


 

 

Healing en reading voor je (huis)dier

Net als mensen hebben ook dieren een energieveld om zich heen waar de levensenergie stroomt en waar spanning zich kan vastzetten. Dieren zijn hierin misschien nog wel gevoeliger dan mensen, eigenlijk net als kleine kinderen. Ze laten soms gedrag zien dat in het systeem van een gezin/huis wel aanwezig is, maar niet wordt geuit of waar geen bewustzijn op is. Dit wordt dan als probleemgedrag van het dier gezien. Soms is een dier gespannen geraakt na een periode of gebeurtenis die in de ogen van veel mensen niet zo belangrijk was, niks met het dier te maken had of die mensen allang vergeten zijn. Vanuit het oogpunt en gevoel van het dier ligt dit soms heel anders.

Lees verder

 


Afspraak maken of meer informatie?

Bel mij op 06-245 14 356, mail via sasja@sasjahofenergiewerk.nl of vul onderstaand formulier in. 

 

 

 


 


 


 


 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info