Sasja Hof Energiewerk
Voor mens en dier in verbinding

Healing laat je energie weer stromen! 

Reading geeft je inzicht in je (onbewuste) patronen

Coaching met paarden brengt je terug naar je essentie


 

Als je op zoek bent naar bewustwording, ontspanning, herstel, inzicht, heelheid en verbinding voor jezelf en/ of je dier kun je bij Sasja Hof Energiewerk terecht voor een coaching met paarden, aurahealing en/ of -reading en (edel)stenen en mineralen. Dit is onderdeel van de begeleiding die ik bied en waarin ik van hart tot hart kijk naar wat er op dat moment nodig is voor jou en/of je dier en waarin ik je daarnaast ondersteun door een luisterend oor.  

Je kunt door een healing of reading dichterbij je essentie te komen, je bewust worden van hetgeen je daarin tegenhoudt en bewuster keuzes leren maken die beter passen bij wie je echt bent. En die daardoor gezonder voor je zijn en meer als van jezelf aanvoelen!

Op de volgende pagina's kun je meer lezen over aura- en chakrahealingen en -readingen voor mens en dier

De sessies kunnen ondersteunend zijn bij klachten als vermoeidheid, chronische fysieke klachten, pijnklachten, angst en depressie, burn out, inzicht in je belastbaarheid, betere doorstroming van je energie, inzicht in wat je tegenhoudt in je leven of waarin je vastloopt. Neem voor meer informatie gerust contact op, dan kunnen we kijken of healing(en) en/of reading(en) jou zou(den) kunnen helpen!

Ook is het mogelijk om een steen of mineraal bij je energie uit te zoeken die helpend kan zijn in je proces. Er zijn stenen beschikbaar  ter ondersteuning voor elk chakra. 

Nieuw zijn de sessies paardencoaching! Deze vinden plaats in de buitenlucht, uit je dagelijkse omgeving, in de bak of paddock met een paard of pony. We maken hierbij gebruik van jouw verhaal of vraag, de feedback die het paard geeft, de helende werking van het energieveld van het paard en mijn heldere blik. Dit kan jou dichterbij je essentie brengen en je meer in contact laten komen met de oplossingen die je zelf al bij je draagt, maar die wellicht goed verborgen zijn. Tijdelijk zijn deze sessies beschikbaar op basis van het pay what you want principe of tegen onkostenvergoeding. Neem contact op voor meer informatie of een afspraak!

 

 

 

 

 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info